Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

УСЛУГЕ

Међубиблиотечка позајмица

 

Корисници могу поручити путем међубиблиотечке позајмице из земље и иностранства литературу коју не могу да нађу у библиотекама у Београду.

 

Међубиблиотечкa позајмицa са иностранством

- суфинансира Министарство за науку и заштиту животне средине. Међубиблиотечка позајмица са иностранством се обавља највећим делом преко немачког електронског сервиса ''SUBITО-а''. Литература се наручује у Одељењу за научне информације и развој библиотечког система.

Књиге и чланке могуће је поручити и путем електронске поште, испуњавањем електронских захтева за поручивање књига или чланака и слањем на адресу medubsm@unilib.bg.ac.rs

Међубиблиотечка позајмица у земљи

- може се наручити и путем електронске поште, испуњавањем електронских захтева за поручивање за индивидуалне кориснике или библиотеке и слањем на адресу pozajmica@unilib.bg.ac.rs


Ценовник:
Цена позајмице коју наплаћује библиотека од које се позајмљује + поштански трошкови за штампане публикације

Последњи пут промењено: 29/06/2021 14:21

© Универзитетска библиотека "Светозар Марковић". Контакт: webmaster@unilib.bg.ac.rs
Булевар краља Александра 71, Београд · тел: (+381.11) 3370-509 · факс: (+381.11) 3370-354