Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

“Изабери своју технику учења“

Одржана радионица “Изабери своју технику учења“

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организовао је 1.априла, у згради Универзитетске библиотеке, радионицу: Изабери своју технику учења.

Радионицу су водили Бојан Алексић и Милена Вујовић, практиканти Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду. Студенти и дипломци имали су прилике, кроз интерактивну радионицу, да науче више о различитим стиловима учења и могућностима примене сваког од њих. Кроз различите вежбе, студенти су могли да открију који стилови учења највише одговарају сваком учеснику понаособ. У завршном делу радионице, студенти су учествовали у симулацији испита и били су у прилици да тестирају своје вештине презентовања знања на испиту.

Ова радионица представља још једну од бројних активности Центра за развој каријере који имају за циљ да студенте и дипломце Универзитета у Београду едукују и благовремено припреме за тржиште рада, да унапреде њихове вештине и помогну им у стицању додатних знања која ће им бити од значаја при запошљавању и будућем раду.