Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

“Изабери своју технику учења“

Одржана радионица “Изабери своју технику учења“

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организовао је 1.априла, у згради Универзитетске библиотеке, радионицу: Изабери своју технику учења.

Радионицу су водили Бојан Алексић и Милена Вујовић, практиканти Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду. Студенти и дипломци имали су прилике, кроз интерактивну радионицу, да науче више о различитим стиловима учења и могућностима примене сваког од њих. Кроз различите вежбе, студенти су могли да открију који стилови учења највише одговарају сваком учеснику понаособ. У завршном делу радионице, студенти су учествовали у симулацији испита и били су у прилици да тестирају своје вештине презентовања знања на испиту.

Ова радионица представља још једну од бројних активности Центра за развој каријере који имају за циљ да студенте и дипломце Универзитета у Београду едукују и благовремено припреме за тржиште рада, да унапреде њихове вештине и помогну им у стицању додатних знања која ће им бити од значаја при запошљавању и будућем раду.