Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

ПРОЈЕКТИ

Уметнички центар

ИЗЛОЖБА РАДОВА СТУДЕНАТА ФЛУ
сликарског одсека, насталих на предмету цртања,
код професора Зорана Димовског

отварање 5. јула у 20h,
траје до 11. јула 2011.

Уметнички центар УБСМ
Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Булевар Краља Александра 71, Београд

Излажу:
Ана Ђукић
Анастасиа Тасић
Ана Миленковић
Ања Вуковић
Бојана Ђурић
Бојана Волаш
Марина Мијатовић
Вендел Ваштаг
Вук Нинковић

Радови аутора настали су кроз интеракцију у односу на масовна средства комуникације, интимне психолошке просторе, маргиналност, идентитет... Постављају питања о слободи ван задатих форми, пореклу и простору, манипулацији људским обликом уз директно или индиректно човеково присуство. Имају заједничку путању дијалога и директности. Баве се овим питањима пре свега кроз свакодневницу , са стварима и ситуцијама које су уочљиве. Изузетно важна тема као позадина једне не-скривене истине и цензуре о препознавању и позиву на присутност позитивних и негативних чинилаца, појединаца и група у окружењу.
Једно легитимно скретање пажње, различитим визуелним медијима, у покушају да се укаже или пробуди свест о актуелном животном питању."

 

 

Последњи пут промењено: 25/11/2014 19:08

© Универзитетска библиотека "Светозар Марковић". Контакт: webmaster@unilib.bg.ac.rs
Булевар краља Александра 71, Београд · тел: (+381.11) 3370-509 · факс: (+381.11) 3370-354