Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

ПРОЈЕКТИ

Уметнички центар

АУТОСКОПИЈА II

Коришћење сопственог тела у уметничком раду

отварање 13. јула у 20h,
траје до 31. августа 2011.

Уметнички центар УБСМ
Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Булевар Краља Александра 71, Београд

Аутоскопија II је назив изложбе која има за циљ да окупи младе уметнике који се баве фигурацијом у функцији истраживања проблематике сопственог ЈА. Ово је наставак изложбе одржане у Зрењанину 2010. године у организацији Уметничке Асоцијације Зрењанина. За разлику од Аутоскопије I, Аутоскопија II инсистира на коришћењу сопственог тела у уметничком раду.

Поред свог основног циља да покаже однос младих уметника према сопству кроз физичку појавност, она поставља питање комуникације између, са једне стране, уметника који сарађују већ 6 година унутар асоцијације и оних који се представљају одвојено од исте.

У оквиру УА Зрењанина учествују: Растко Стефановић, Габријела Паригрос, Марко Тубић, Марија Тубић, НемањаВукмановић, Бојан Мишић

Самостално учествују: Вељко Марковић, Немања Николић, Катарина Петровић, Милан Ненезић, Тамара Цветић.

 

 

Последњи пут промењено: 25/11/2014 19:08

© Универзитетска библиотека "Светозар Марковић". Контакт: webmaster@unilib.bg.ac.rs
Булевар краља Александра 71, Београд · тел: (+381.11) 3370-509 · факс: (+381.11) 3370-354