Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

У организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду 18. априла 2011 одржана је јавна презентација програма Универзитетска радна пракса - БГПРАКСА2011

У организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у 13 часова, у Универзитетској библиотеци на првом спрату, одржана је јавна презентација програма Универзитетска радна пракса - БГПРАКСА2011. Јавну презентацију одржала је практиканткиња Центра за развој каријере Милена Димитријевић, а затим су се присутнима обратили: Дејана Лазић, директорка Центра за развој каријере, Гордана Новаковић, руководилац Сектора правних, кадровских и општих послова ЈКП „Београдски водовод и канализација“, Гордана Стојиљковић и Милош Вујић, практиканти БГ праксе 2010.

Програм Универзитетске радне праксе почео је са реализацијом прошле године када је потписан Протокол о сарадњи у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда.

Након презентације о другом циклусу Универзитетске радне праксе у јавним и јавним комуналним предузећима и Градској управи и начину пријављивања, прошлогодишњи практиканти Гордана и Милош су присутним студентима пренели своје искуство са БГ праксе 2010., а своје искуство из угла ментора – Гордана Новаковић. 

Ове године су се поред јавних и јавних-комуналних предузећа у програм укључиле и организационе јединице Управе Града Београда, и отворено је још више места за обављање праксе, укупно 197 места. Трајање праксе ове године скраћено је на четири месеца и почетак је планиран за јуни месец.

 

Фотографије