Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

У организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду 18. априла 2011 одржана је јавна презентација програма Универзитетска радна пракса - БГПРАКСА2011

У организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у 13 часова, у Универзитетској библиотеци на првом спрату, одржана је јавна презентација програма Универзитетска радна пракса - БГПРАКСА2011. Јавну презентацију одржала је практиканткиња Центра за развој каријере Милена Димитријевић, а затим су се присутнима обратили: Дејана Лазић, директорка Центра за развој каријере, Гордана Новаковић, руководилац Сектора правних, кадровских и општих послова ЈКП „Београдски водовод и канализација“, Гордана Стојиљковић и Милош Вујић, практиканти БГ праксе 2010.

Програм Универзитетске радне праксе почео је са реализацијом прошле године када је потписан Протокол о сарадњи у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда.

Након презентације о другом циклусу Универзитетске радне праксе у јавним и јавним комуналним предузећима и Градској управи и начину пријављивања, прошлогодишњи практиканти Гордана и Милош су присутним студентима пренели своје искуство са БГ праксе 2010., а своје искуство из угла ментора – Гордана Новаковић. 

Ове године су се поред јавних и јавних-комуналних предузећа у програм укључиле и организационе јединице Управе Града Београда, и отворено је још више места за обављање праксе, укупно 197 места. Трајање праксе ове године скраћено је на четири месеца и почетак је планиран за јуни месец.

 

Фотографије