Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

ПРЕПОРУЧЕНИ ЛИНКОВИ

Општеинформативни извори

Online реферални центри

 

www.refdesk.com
Садржи линкове на вести, светске сервисе за вести, могућност за претраживање речника, тезауруса, личности, адреса и информације свих врста, пре свега за грађане САД. Садржи и попис страница са бесплатним саветима експерата из свих области- од права и медицине до рачунара и заната.Линкове до енциклопедија и речника, географских карата, светских телефонских именика, временске прогнозе, статистике, поштанске информације. Посебно садржи линкове груписане по тематици, са великим избором актуелних сајтова, међу којима има научних и веома корисних информација.

LibrarySpot:
www.libraryspot.com
Бесплатан информациони извор за професоре и студенте, библиотекаре и кориснике свих профила за претраживање светске мреже, са квалитетним информацијама

Intertet Public Library:
www.ipl.org
Портал до класификованих линкова на интернету за све области Универзитета у Мичигену, чији студенти га одржавају волонтерски. Садржи и опцију за постављање питања.

Intute:
www.intute.ac.uk
Бесплатни онлајн сервис изабраних линкова из свих области од значаја за образовање и науку, који одржавају експрти из Велике Британије. Садржи 113423 линкова.

Famous Quotes And Authors:
www.famousquotesandauthors.com

Последњи пут промењено: 25/11/2014 19:09

© Универзитетска библиотека "Светозар Марковић". Контакт: webmaster@unilib.bg.ac.rs
Булевар краља Александра 71, Београд · тел: (+381.11) 3370-509 · факс: (+381.11) 3370-354