Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

OE Week

Догађаји

Недеља Отворене едукације у Универзитетској библиотеци

 

Поводом прве међународне Недеље Отворене едукације од 11. до 15. марта 2013. године Универзитетска библиотека „Светозар Марковић” организује сваког дана у 13 часова у холу на 1. спрату едукацију за све заинтересоване грађане о могућностима коришћења бесплатних образовних услуга које путем Интернета пружају најугледнији универзитети у свету.

У оквиру прве међународне Недеље oтворене едукације од 11. до 15. марта 2013. године биће презентовани Масовни отворени онлајн курсеви (MassiveOpenOnlineCourses - MOOC) и Отворена предавања (OpenCourseWare - OCW), као и портали на Интернету који обезбеђују приступ до ових садржаја, као што су Coursera, Edx, Udacity.

Позивамо вас да дођете и сазнате све о новим, великим могућностима које су у области доживотног учења и професионалног усавршавања од недавно доступне свима беслплатно путем Интернета.

Више о Масовним отвореним онлајн курсевима можете сазнати и у водичу Универзитетска  библиотеке о овој теми.

Овде можете да преузмете презентацију Универзитетске библиотеке о отвореној едукацији.


Последњи пут промењено: 26/11/2014 11:05

© Универзитетска библиотека "Светозар Марковић". Контакт: webmaster@unilib.bg.ac.rs
Булевар краља Александра 71, Београд · тел: (+381.11) 3370-509 · факс: (+381.11) 3370-354