Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић"
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

О НАМА

Водич кроз Библиотеку

Изложбе и трибине

 

У ширу али не и споредну делатност Библиотеке, с обзиром на богатство литературе којим располаже, спада и организовање изложби. Њихов основни циљ јесте откривање фондова корисницима и широј јавности. Богатство и разноврсност литературе омогућује готово неисцрпан дијапазон тема. Ипак, при њиховом избору одлучујућу улогу има профил корисника Библиотеке.

У оквир ове проширене активности Библиотеке спадају и академске вечери, трибине и промоције књига. Избор тема одређен је специфичним интересовањима корисника Библиотеке.

Обе поменуте активности имају првенствено едукативни и информативни карактер али с обзиром на профил Библиотеке и циљну групу посетилаца свакако су вредан допринос нашој науци и култури.

 

Последњи пут промењено: 25/11/2014 19:09

© Универзитетска библиотека "Светозар Марковић". Контакт: webmaster@unilib.bg.ac.rs
Булевар краља Александра 71, Београд · тел: (+381.11) 3370-509 · факс: (+381.11) 3370-354