Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!
Електронска читаоница

Радно време

понедељак – петак 8:00 – 20:00

Локација: Први спрат

Број места: 10

Контакт

E: Адреса
T: 3370 160

Коришћење

Да бисте користили Интернет центар, потребно је да оставите чланску карту на портирници.Електронску читаоницу могу да користе сви чланови Библиотеке.

У електронској читаоници корисници могу добити помоћ библиотекара при претраживању електронских извора доступних у отвореном приступу или комерцијалних на које је библиотека претплаћена преко сервиса КоБСОН. Доступне су базе података о цитираности часописа и аутора, као и 35000 електронских часописа и 60.000 електронских књига.

Електронска читаонца користи ресурсе Академске мреже Србије која спада у 1% провајдера најбржег интернет протока у Србији.

У Електронској читаоници корисници имају могућност да скенирају и штампају према важећем ценовнику.