Jавни позив за Универзитетску радну праксу - БГ ПРАКСА 2013

Београд, 18. март 2013. - Градска управа града Београда и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година и апсолвенте да се укључе у програм Универзитетске радне праксе и пријаве на отворене позиције у секретаријатима Градске управе, градским предузећима, установама културе и градским општинама.

У програму Универзитетске радне праксе ове године учествује 22 градска предузећа, 12 унутрашњих организационих јединица Градске управе, 10 градских општина и 6 установа културе у којима ће укупно 268 студената завршних година и апсолвената имати прилику да обави четворомесечну стручну праксу уз подршку ментора почевши од 20. маја 2013. године.

 

 

 

 

BG Praksa 2013

 

 

 

 

Највише места за праксу ове године понудила су ЈКП Београдски водовод и канализација, ЈКП Градско саобраћајно предузеће Београд и ЈКП Погребне услуге. Овогодишњи позив је упућен студентима са 24 факултета Универзитета у Београду, три факултета Универзитета Уметности и три високе школе струковних студија.

 

 

На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем (преко сајта Центра за развој каријере Универзитета у Београду и сајта града Београда) и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању.

Конкурс је отворен од 18. марта до 8. априла 2013.

 

У среду, 27. марта 2013. године у свечаној сали Ректората Универзитета у Београду (Студентски трг 1) одржава се јавна презентација конкурса БГПРАКСА2013 са почетком у 14 часова.

 

Добродошли!

 

Преузмите плакат БГПРАКСА2013.